Wednesday, September 16, 2015

Weekend Introductiv la Trainingul Anual de Tantra

Intentiile weekendului: Conectarea, Impamantarea, Iubeste-te pe tine si pe ceilalti

Aceste weekend este destinat tuturor oamenilor care aleg sa lucreze impreuna.

Vineri
1. Experienta Tantra – Introducere la tehnica Tantra
In aceasta introducere vom oferi simple exercitii sigure pe care le vei putea exersa impreuna cu partenerul tau sau singura. Oricine urmeaza aceste exercitii isi poate imbunatati viata in mod rapid si semnificativ. Iti vei putea face o impresie la fata locului despre ceea ce inseamna Scoala de Tantra Movement.

Teorie: ce inseamna tantra pentru noi si utilizarea practica
Meditatia Sexuala
Recunoasterea si antrenarea muschilor PC
Comunicarea deschisa
Recunoasterea Barbatului si a Femeii Interioare
Meditatia Trezirii Simturilor
Respiram impreuna in postura Shiva Shakti

Sambata

2. Exercitii intensive de Kundalini Yoga care se vor exersa ca tema pentru acasa pana la urmatoarea intalnire.

3. Conectarea

In zilele noastre gratie tehnologiei avem privilegiul de a ramane conectati chiar la mii de kilometri departare. In orase locuim atat aproape unii de altii. Niciodata comunicarea nu a fost mai rapida. Cu toate acestea sunt indicii ale unei alienari mai profunde ca oricand in istoria umanitatii. E posibil ca oamenii sa nu se fi simtit vreodata atat de singuri ca acum. E posibil sa fi pierdut ceva pe acest drum?
Acest atelier este pentru:
-Conectarea dincolo de capacitatile telefonului mobil
-Stabilirea de prietenii adevarate dincolo de prieteniile stabilite pe Facebook
-A simti iubirea cu I mare dincolo de ♥ trimis in mediul online
-Conectarea cu natura dincolo de canalul Discovery Channel
-Conectarea cu noi insine, cu natura noastra profunda si cu ceilalti participanti, cu partenerul nostru, cu grupul si comunitatea din care facem parte, sa ne conectam cu familia, cu animalele din jurul nostru si cu tot universul care ne inconjoara.
Frumosul slogan tantra „We are one" - totul este unul devine dintr-o idee realitate. Daca-ti dai voie sa simti asta nu vei mai fi niciodata la fel. Si experienta iubirii va fi cu totul diferita pentru tine. De aceea am adaugat acest workshop la inceput.

4. Iubeste-te pe tine

Iubirea fata de noi insine este baza iubirii adevarate, cand ne iubim pe noi insine atunci putem cu adevarat sa ii iubim pe ceilalti. Cand ne simtim bine cu noi insine avem mai multa stima de sine pentru a actiona in mod iubitor si fata de alte fiinte. A ne iubi cu adevarat are ca efect amplificarea iubirii impartasite cu partenerul, cu familia, animalele, natura, planeta si universul.
Asta nu are legatura cu egoismul ci mai degraba cu expansiunea iubirii intr-un mod sanatos.

Duminica

5. Respiratii de curatare a chackrelor cu Roxana Rainbow Cioaza

6. "Magia masajului Tantric" Introducere în masajul tantric

Acest workshop este conceput în așa fel încât să poți afla și simți ce este atingea sacră, astfel încât să poți permite energiei vindecătoare a iubirii să intre în corpul și în viața ta. A stăpâni arta de a oferi și a primi masaj tantric ne deschide pe mai multe nivele:
– ne ajută să ne recuperăm energia
– Ne învață atingerea sacră
– Crește gradul de conștientizare a corpului
– Este o introducere în sexul tantric
– Dezvoltă potențialul nostru pentru iubire.

Nu este posibil să menționăm toate beneficiile masajului tantric, dar, mai întâi de toate, este o experiență de profundă bucurie interioară, fericire, curățare, pace și extaz. Este experiența de a fi întreg. Ne vom concentra în principal pe senzațiile din corp și nu doar pe tehnici. În primul rând, dorim să ne asigurăm că participanții vor avea experiențe tactile, că se vor deschide pentru a primi și a oferi, la nivelul corpului, că se deschid pentru a simți plăcerea de a oferi și de a primi un masaj. Vrem să intrăm adânc în nivelurile de a trăi placerea, fericirea și curgerea energiei iubirii. Vrem să eliberăm toate tensiunile din corpurile noastre, să le lăsăm să plece, pentru a face mai mult spațiu în corp, pentru ca în locul blocajelor să circule energa vitală.

7. Ritualul de inchidere

Cand? In weekendul 9-11 Octombrie 2015

Care este pretul? Cursul costa 450 lei de persoana si 800 de lei per cuplu. Daca platesti in avans pana la 1 Octombrie cursul va costa 400 lei de persoana si 700 lei per cuplu.

Plata se poate face in contul NL92TRIO0390212989 in Triodos ethical bank pe numele Michal Grygoruk. Te rugam sa ne suni pentru a-ti rezerva locul si a anunta plata la telefonul: 0751 096 638 Roxana.

Te rugam sa adresezi intrebarile tale pe adresa:  mgriks@gmail.com

Programul de baza al weekendului este:

Vineri
19.00-22.30 Intro la weekendul de Tantra. Teorie si Practica

Sambata si Duminica
11.00-12.00 Cursul de dimineata (Kundalini Yoga, Respiratii de Curatare a Chackrelor cu Roxana Rainbow Cioaza, Meditatii Osho sau Tantra Kriya Yoga)
12.30-16.00 Primul Workshop
16.00-17.00 Pauza de Pranz
17.00-20.30 Al Doilea Workshop



Aici gasesti actualizari, poti invita prieteni si distribui https://www.facebook.com/events/893121507439679/
Pentru mai multe detalii despre Trainingul Anual de Tantra acceseaza:
http://tantraromania.blogspot.ro/2015/07/training-anual-tantra-movement.html


No comments:

Post a Comment