Saturday, September 12, 2015

Curs Initiere Tantra Lasi 23-25 Octombrie 2015

For english and dutch translation like always, use google translator for actual details but for overview about the course and description of the workshops you may visit: http://tantramovement.blogspot.nl/2015/04/course-for-all.html

Check updates, share and invite your friends through FB : https://www.facebook.com/events/1623480974572975/,

Acest curs si toate elementele sale sunt create pentru a te ajuta sa aprofundezi trairea extazului interior, beatitudinea si vindecarea. Esti pregatit pentru cea mai mare schimbare a vietii tale? Acceseaza transformarea intensiva a sexualitatii si iubirii la cele mai inalte nivele.
Mai jos gasesti mai multe ateliere incluse in curs. In Iasi, cursul va fi impartit in trei parti fiecare pe teme diferite. Anumite aspecte variaza in functie de energia si necesitatile grupului.
La sfarsitul Cursului de Initiere in Tantra (dupa trei module) vei primi un certificat pentru primul nivel al Scolii de Tantra Movement.


Programul cursului:

Modulul I se tine in perioada 23-25 Octombrie 2015 intr-o locatie in natura, langa Iasi (locatia se va comunica in timp util participantilor). Prezentarea incepe Vineri 23 Octombrie la ora 18 .

Costul de participare la Modul I este de 450 RON de persoana sau 850 RON per cuplu. Mai multe detalii va putem oferi la numerele de telefon: 0787 602 129 Cristina, 0751 096 638 Roxana.
Pentru cei care se decid sa participe la Modulul I (din 24-25 Octombrie) si platesc in avans pana la 1 Octombrie costul este de 350 lei de persoana. La aceasta se adauga costurile de cazare si masa care vor fi comunicate din timp participantilor.

Adreseaza cu incredere intrebarile tale aici: Michal Marek Griks mgriks@gmail.com
https://www.facebook.com/mgriks?fref=ts

Mai jos gasesti lista subiectelor de curs:

Modul I

1. Experienta Tantra. Introducere la tehnica Tantra
2.
Conectarea
3.
Extinderea constiintei. A fi aici si acum
4. Iubeste-te pe tine insati – recunoaste iubitul interior
5. Energia feminina si masculina
6. Incheierea modulului I

Modul II
7.
Teoria tehnicii Tantra. Trucuri de imbunatatire a relatiei cu tine insuti si partenerul tau, tehnici de deschidere fata de viata, fata de animale si natura si deschidere fata de intregul univers (seara deschisa)
8.
Energia sacra – recunoasterea divinitatii corporale, recunoasterea sufletului liber
9.
Danseaza cu tantra
10.
Sexualitatea Sacra
11. Incheiere modul II

Modulul III

12. Comunicarea Iubirii
13. Pregatirea trezirii energiei Kundalini
14. Ceremonia calatoriei de trezire a simturilor
15. Secretul atingerii tantrice. Introducere in masajul tantric
16. Incheierea nivelului I


marek portr1
Despre Michal Marek Griks

Este polonez de origine, dar locuiește la Amsterdam. Este profesor de Kundalini Yoga, este student la Rasayana Tantra Academy, este maseur tantric , instructor, coach pe relații și stil de viață. Folosește în practica sa energia Reiki, ca energie a iubirii, pe diferite nivele. Practică Tantra de mai bine de opt ani și de mai mult de trei ani este instructor, făcând cursuri din ce în ce mai des. Tantra a devenit pentru el un mod de viață.
Și-a dat seama că, pentru el, lucrul cu energiile sexuale a fost modalitatea cea mai eficientă de a-și îmbunătăți: stima de sine, sănătatea fizică și mentală, relațiile intime, iubirea (inclusiv iubirea de sine), energia și multe alte aspecte ale vieții…

Pentru el, sexualitatea este cea mai apropiată, mai frumoasă, mai intimă, mai puternică și mai energizantă expresie a iubirii.
Când simte toate astea, își pune întrebarea: „De ce, dacă iubirea este cel mai important lucru pentru majoritatea oamenilor, nu există loc pentru asta în procesul de educație?". A început să facă el acest lucru, prin înființarea Mișcării tantrice, Scolii de Tantra și prin cursurile predate în întreaga lume. În viața lui, a trăit sexul ca fiind drumul către Iad, dar a fost norocos sa-l traiasca si ca drum către Rai. Acum misiunea asumată de el este de a scoate sexul din zona de vinovăție, murdărie și rușine, și a-l aduce în zona sacralității, acolo unde acesta ar trebui să fie.

Spune că este Tantric, iar destinul lui este de a împărtăși Tantra și iubire.

Mai jos este descrierea făcută de Marek, în amănunt, a acestor workshop-uri:

1. Experienta Tantra – Introducere la tehnica Tantra

tantra
In aceasta introducere vom oferi simple exercitii sigure pe care le vei putea exersa impreuna cu partenerul tau sau singura. Oricine urmeaza aceste exercitii isi poate imbunatati viata in mod rapid si semnificativ. Iti vei putea face o impresie la fata locului despre ceea ce inseamna Scoala de Tantra Movement.

Teorie: ce inseamna tantra pentru noi si utilizarea practica
Meditatia Sexuala
Recunoasterea si antrenarea muschilor PC
Comunicarea deschisa
Recunoasterea Barbatului si a Femeii Interioare
Meditatia Trezirii Simturilor
Respiram impreuna in postura Shiva Shakti


Workshop-ul 2: Conectarea

In zilele noastre gratie tehnologiei avem privilegiul de a ramane conectati chiar la mii de kilometri departare. In orase locuim atat aproape unii de altii. Niciodata comunicarea nu a fost mai rapida. Cu toate acestea sunt indicii ale unei alienari mai profunde ca oricand in istoria umanitatii. E posibil ca oamenii sa nu se fi simtit vreodata atat de singuri ca acum. E posibil sa fi pierdut ceva pe acest drum?
Acest atelier este pentru:
-Conectarea dincolo de capacitatile telefonului mobil
-Stabilirea de prietenii adevarate dincolo de prieteniile stabilite pe Facebook
-A simti iubirea cu I mare dincolo de ♥ trimis in mediul online
-Conectarea cu natura dincolo de canalul Discovery Channel
-Conectarea cu noi insine, cu natura noastra profunda si cu ceilalti participanti, cu partenerul nostru, cu grupul si comunitatea din care facem parte, sa ne conectam cu familia, cu animalele din jurul nostru si cu tot universul care ne inconjoara.

Frumosul slogan tantra „We are one" - totul este unul devine dintr-o idee realitate. Daca-ti dai voie sa simti asta nu vei mai fi niciodata la fel. Si experienta iubirii va fi cu totul diferita pentru tine. De aceea am adaugat acest workshop la inceput.Workshop-ul 3. Extinderea Constientizarii

consciousness
Vă vom invita să creați spațiu pentru expansiunea conștiinței.
Veți descoperi:
Ce este conștiința, cum să te pregătești pentru a te deschide înspre conștientizarea deplină. Cum să dizolvi blocajele în mod conștient și să te deschizi pentru fluxul de energie a iubirii.
Cum ne putem cultiva conștiința interioară în viața de zi cu zi.

Expansiunea conștiinței este unul dintre principalele scopuri ale Tantrei. În acest workshop vom trezi, descoperi, explora și expansiona conștiința momentului prezent, conștientizarea energiilor masculină și feminină, conștiința martorului, conștientizarea energiei… Acest workshop vă poate deschide ochii, inima și mintea, astfel încât nu veți mai fi niciodată aceiași.


Workshop-ul 4: Iubește-te pe tine!

LOveyourself2
Iubirea fata de noi insine este baza iubirii adevarate, cand ne iubim pe noi insine atunci putem cu adevarat sa ii iubim pe ceilalti. Cand ne simtim bine cu noi insine avem mai multa stima de sine pentru a actiona in mod iubitor si fata de alte fiinte. A ne iubi cu adevarat are ca efect amplificarea iubirii impartasite cu partenerul, cu familia, animalele, natura, planeta si universul.

Asta nu are legatura cu egoismul ci mai degraba cu expansiunea iubirii intr-un mod sanatos.


Workshop-ul 5: Energiile masculină și feminină

malefemale3
În zilele noastre, nu foarte mulți oameni sunt conștienți că în fiecare dintre noi există ambele energii, feminină și masculină. Indiferent de sexul pe care-l avem, echilibrul dintre cele două energii ne determină gradul de sănătate, de mulțumire, de fericire și de împlinire în relațiile pe care le avem. În acest workshop vom face cunoștință cu femeia și bărbatul interior și vom învăța să le recunoaștem energiile. Ne vor spune cum e să trăiască în noi, care sunt nevoile și grijile lor și cum le (ne) putem îmbunătăți viața.

Vom ajunge să cunoaștem diferențele dintre corpurile bărbatului și a femeii și vom învăța să le abordăm într-un mod care permite minunatei energii sexuale a dragostei să curgă liber, fără a fi forțată sau impusă cuiva sau blocată de comportamente nepotrivite.


Workshop-ul 6: Închiderea weekend-ului


Modulul II

Workshop-ul 7: Partea teoretică a practicii. Ponturi pentru a-ți îmbunătăți relația cu propria persoană, cu partenerul, cu ceilalți, cu animalele, cu întreaga natură și cu întregul univers (seară deschisă);

couple10

E mai degrabă o prelegere decât un workshop. Dacă sunteți nou-veniți în lumea Tantra și v-ar place să aflați mai multe, să simțiți și să vedeți dacă rezonați cu aceste practice, atunci ar fi bine pentru voi să participați la această secțiune. Va exista și timp suficient pentru întrebări și răspunsuri.


Workshop-ul 8: Energia sacra – onorarea aspectului divin al corpului, recunoasterea libertatii sufletului
sacred-energy
Împreună vom crea în acest workshop un spațiu sacru în care vom putea trăi ca experiență procesul de transformare. Amintiți-vă faptul că schimbarea reală începe acolo unde se termină zona de confort. Vom lucra în grup, pe perechi și individual. În această zi ne vom focaliza pe curgerea energiei prin corp, cum o experimentăm și cum putem cultiva această conștientizare.
Ce anume ne creează blocaje și cum putem, în mod conștient, să devenim permeabili pentru aceste energii care tind să ne blocheze?

Calea tantrică ne deschide pentru a trăi ca experiență nivele profunde ale energiei proprii, a partenerului și a grupului. Cu ajutorul tehnicilor tantrice și a celor sexuale din tradiția Tao, devenim conștienți de enegiile subtile care leagă lucruri aparent opuse: spirit și materie, sexualitate și spiritualitate, lumină și întuneric, conștient și inconștient, masculin și feminin.

Folosind cheile pentru deschiderea ușii conexiunilor, pentru a ne recâștiga puterea interioară, vom conduce fluxul energetic în direcția optimă.

 

Workshop-ul 9: Dansând cu Tantra

dance4
Ca toate invitațiile pe care eu vi le fac, puteți învăța și trăi ca experiență lucruri extrem de utile. Dar doar atunci când citiți cu inima și apoi faceți mișcările cu corpul vostru…doar când folosiți aceste cunoștințe.

Există câteva pasiuni în viața mea. Una dintre ele este cu siguranță Tantra, și anume a fi iubire, a face dragoste, a oferi și a primi iubire. Cealaltă pasiune este dansul, care e intim conectat cu Tantra. La fel ca atunci când faci dragoste sau masaj (cea de-a treia pasiune a mea), și atunci când dansezi este cel mai bine să lași mintea afară din asta. Acum nu e momentul pentru a gândi, e timpul să simțim. Să alunecăm în dans, să urmăm sunetele sau chiar să devenim sunetele, să fim una cu muzica. Fiind acordați, la fel ca un instrument, vom fi în armonie deplină cu muzica. Aici și acum. Renunțând la toate gândurile. Când suntem capabili să menținem această stare este mult mai mult spațiu pentru inima noastră, pentru corpul nostru. Atunci e mult mai ușor să te conectezi. Să ne adâncim în noi înșine…și în ceilalți.

Asta este ceea ce aș dori să împărtășesc cu voi pe parcursul acestui workshop. Pentru a fi mai conectați, vom folosi câteva metode tantrice, cum ar fi scuturarea de stress, dansul cu legături la ochi, diferite ritmuri muzicale și mișcări care activează chakre, glande și hormoni diferiti. Vom folosi diferite abordări și atingeri. Vom trezi dansul extatic în fiecare din voi.


Workshop-ul 10: Sexualitate sacră

twin-flame-lovers
În cadrul acestui workshop, vom face o călătorie în trecut, pentru a vindeca în special acele memorii legate de sexualitatea nostră. Trăim într-o societate în care, foarte des, sexul este considerat ceva rău, murdar, care dezvoltă în noi vinovăție și rușine. Ne vom vindeca rănile, cu intenția de a aduce sentimentul sacrului și aprecierea nu doar a părților genitale din corpul nostru ci și a întregului concept de sex din viața noastră. Ne vom elibera de stereotipurile care ne blochează iubirea.

Conform filozofiei tantrice, sexualitatea umană este localizată în centrul spiritualității. De-a lungul mileniilor, a ajuns în situația de a fi considerată doar un miloc de procreare. Adevărul mai larg era disponibil doar pentru câțiva inițiați. În acest moment, nivelul de conștiință al omenirii este suficient de matur pentru ca adevărul despre sacralitatea sexualității să fie revelat tuturor. În aceste timpuri, conștiința omenirii a început să treacă dincolo de cercul activităților și experiențelor strict materiale. Ascensionează împreună cu energia Pământului. Maeștrii Înălțați dezvăluie acum mistere din vechime, la care înainte aveau acces doar anumite elite. Folosirea acestor secrete ar putea fi soluția la numeroase crize cu care se confruntă acum omenirea și persoanele în viața lor de zi cu zi.

Pe de altă parte, în aceste timpuri este disponibilă la scară largă pornografia, care distorsionează puternic imaginea despre sexualitate. Suntem bombardați cu mesaje pornografice, în care sexualitatea este lipsită de frumusețe, sacralitate, putere sau intimitate… În cadrul acestui workshop, veți avea ocazia de a vă răspunde, la un nivel profund, la întrebări cum ar fi: "În ce fel diferă sexualitatea sacră de cea obișnuită?" "Cum pot accesa sexualitatea sacră în viața mea?" "Cum anume, bazându-mă pe sexualitatea sacră, pot să-mi modelez relația cu mine, cu un partener, cu alte persoane, cu natura și cu întregul univers?"

Nu veți primi răspunsuri de-a gata la aceste întrebări sau la altele, ci, în mai multe workshop-uri, vă oferim oprtunitatea de a experimenta diferite metode, care vă pot ajuta să vă extindeți conștiința în domeniul sexualității sacre. În acest workshop ne vom concentra asupra dizolvării conceptelor și blocajelor acumulate în jurul ideii de sexualitate.

Vom recunoaște tipare pe care le-am adoptat de la familie, școală, societate, filme Hollywood-iene etc. Pentru a recunoaște sexualitatea sacră, vom ridica vălul ignoranței. Pentru a ajunge acolo, vom folosi: mișcarea, meditația, atingerile, masajul, respirația, jocul și comunicarea. S-ar putea să ajungeți să stabiliți o relație intimă cu voi înșivă. S-ar putea să vă îmbogățiți și să vă ridicați la un nivel mai înalt relația cu partenerul. S-ar putea să atrageți în viața voastră partenerul(a)/iubitul(a) viselor voastre. S-ar putea să vă vindecați rănile din viața voastră sexuală sau cele pe care le-ați moștenit, din generație în generație.


Worksop-ul 11: Incheiere modul II


Modulul III

Workshop-ul 12: Comunicarea iubirii

heart1
Cunoașteți modalitatea tantrică de comunicare? Cunoașteți limbajul de iubire al vostru și al partenerului vostru? Cunoașteți faptul că, atunci când corpurile voastre vorbesc unul cu celălalt, pot găsi mult mai ușor soluții, chiar și în domenii ale vieții unde credeați că nu sunt soluții? Cunoașteți inteligența corpului? O folosiți? Știți că noi, de multe ori, "vorbim" prin emoții? Știți că, de multe ori, noi nu ne înțelegem unii cu alții deoarece folosim limbaje diferite ale iubirii și nici măcar nu suntem conștienți de asta?

Vă puteți imagina cât de mult v-ați putea îmbunătăți viața și relațiile dacă ați cunoaște răspunsul la aceste întrebări?
În acest workshop vom explora câteva răspunsuri la aceste întrebări și la multe altele. Vom face exerciții de comunicare tantrică și comunicare prin limbajul corpului. Vom face diferite lucruri pentru a afla care este limbajul vostru de iubire și al partenerului vostru iar apoi vom exersa folosirea lor.
Viața voastră poate deveni mult mai ușor de înțeles decât înainte! Ca întotdeauna, sunt doar câteva lucruri pe care toată lumea ar trebui să le știe, dar doar foarte puțini ajung la această cunoaștere.

Workshop-ul 13: Pregătirea pentru trezirea energiei Kundalini

kundalinidrow
Energia Kundalini, sau "șarpele puterii" este cea mai puternică energie care poate fi trăită ca experiență de corpul uman. În anumite culturi, trezirea enegiei Kundalini este echivalată cu iluminarea, cu binecuvântarea supremă, scopil vieții sau cea mai mare eliberare…Dintr-o dată, toate simțurile îți sunt treze 1000%. Poți vedea, simți, trăi lucruri de care nu ai fost niciodată conștient. Extazul, pentru tine, poate ajunge la un alt nivel, mai înalt. În acea stare, intensitatea vieții poate crește până la un nivel care s-ar putea să te sperie. Fii pregătit! Fii conștient! Observă și acceptă… sau, chiar mai bine, dă-ți voie să fii. Să fii ceea ce ești cu adevărat. Recunoaște zeul / zeița din interiorul tău – simte-l(o) și devino una cu el/ea. Viața nu va mai fi niciodată la fel. Tu nu ești singur…


Workshop-ul 14: Călătoria de trezire a simțurilor

sensess
Ascultă șoaptele tăcute ale corpului tău. Șșșșș…
Când acordăm atenție maximă simțurilor, intrăm în inimă și suntem într-o relqație de iubire cu întraga existență. Și, în loc să ne gândim la… și să analizăm lumea, o iubim, o simțim, devenim parte din ea. Trăim ca experiență beatitudinea, extazul și un sentiment profund de împlinire poate ajunge la noi prin intermediul simțurilor. Pentru a practica acest lucru, vom face un ritual care trezește fiecare simț în parte și ne permite să absorbim această beatitudine în inimile noastre. Este o meditație adâncă, delicioasă, care ne atinge corpul, inima și sufletul. Este pentru toți aceia care vor să-și extindă experiența simțurilor sau să folosească corpul ca o poartă pentru a ajunge la suflet. Făcută în cuplu, este o modalitate extraordinară de a vă conecta unul cu celălalt și de a simți recunoștință și mai multă iubire și empatie față de partener. Trezește copilul din noi, un copil care joacă jocurile de iubire ale adulților.

Workshop-ul 15: Secretele atingerii tantrice. Introducere în masajul tantric;

masaz1
Acest workshop este astfel conceput ca voi să învățați și să simțiți ce este o atingere sacră, pentru a putea permite energiei vindecătoare a iubirii să intre în corpul și în viața voastră. Stăpânirea artei de a oferi și a primi masajul tantric ne deschide pe mai multe nivele:
– ne ajută să ne recuperăm energia;
– ne învață atingerile sacre,
– crește nivelul de conștientizare a corpului;
– este o introducere în sexul tantric;
– ne dezvoltă potențialul de a iubi.
Nu putem menționa aici toate beneficiile masajului tantric dar, vom spune că, în primul rând, este o experiență profundă de bucurie interioară, beatitudine, curățenie, pace și extaz. Este experiența faptului de a fi întreg. Ne vom concentra în special pe ceea ce simțim în corp, și nu doar asupra tehnicilor. În primul rând, vrem să ne asigurăm că toți participanții vor trăi ca experiență atingerile, că sunt deschiși pentru a oferi și a primi la nivelul corpului fizic, că se deschid pentru a simți plăcerea de a oferi sau a primi un masaj. Vrem să intrăm adânc în nivelele la care se poate simți plăcerea, beatitudinea și curgerea energiei iubirii. Vrem să eliberăm toate tensiunile de la nivelul corpului, să le lăsăm să plece, pentru a putea crea mai mult spațiu în interiorul corpului, ca în locul blocajelor să fie spațiu pentru a curge energia vieții.


Workshop-ul 16: Închiderea întregului curs.

No comments:

Post a Comment