Thursday, June 8, 2017

Ce spun participanţii la evenimentele noastre:

Copied and pasted from our new pages where you may see always actual Romanian agenda. Thank you Adi

https://www.tantramovement.com/

o

Ce spun participanţii la evenimentele noastre:

Ioana C.

Experienţa mea cu TANTRA a venit într-un moment al vieții mele în care respiram dar nu trăiam, lucru de care nici nu eram conștientă. Am avut șansa sa ma înscriu la un workshop organizat de Ada în care l-am cunoscut și pe Michal Marek Grik, persoane speciale pentru mine care au contribuit la evoluția mea pe calea spirituala și la trezirea mea.
Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!
Alături de acești oameni minunați am avut multe trăiri care nu se pot descrie în cuvinte, momente magice. Am întâlnit la aceste workshopuri multe persoane pline de iubire și cu aceasta ocazie as vrea sa le spun ca le mulțumesc și le iubesc. Tantra pentru mine înseamnă "Drumul de la agonie la extaz".

Ioana C.asistentă medicală


Adrian R.
Întâlnirea cu Tantra a fost o experiență neașteptată și profundă. Lucrând cu energia mea vitală, depășind convingerile și condiționările am eliberat emoții/energii înmagazinate și blocate în corp. Procesul de vindecare a început în acest fel. Un efect imediat a fost acela de a începe să ma accept și să mă iubesc. Am descoperit că acest lucru este un proces și nu vine peste noapte. Sunt extrem de recunoscător că am pornit pe acest drum.
Tantra m-a ajutat să fiu conștient de cât de important este sa fiu echilibrat energetic și să lucrez în mod constant cu mine. De asemenea, am descoperit cât de profundă şi puternica poate fi legătura între parteneri într-o relație conștientă. Tehnicile tantrice ne-au ajutat să conștientizăm fluxul de energie dintre parteneri şi să-l putem controla. Am descoperit sacralitatea sexualității.
Adrian R.arhitect


Ralu & Dani R.

Pentru noi, ca și cuplu, participarea la acest curs a adus multe conștientizări și a crescut mult nivelul de intimitate și iubire pură dintre noi. Am învățat să ne respectăm energia unul celuilalt, să ne susținem și să ne încurajăm în eliminarea oricăror blocaje care pot ieși la suprafață în cadrul relației noastre, să înțelegem pe ce aspecte ale vieții noastre mai avem de lucrat, să facem dragoste la nivel spiritual, aducând astfel extaz în întregul nostru corp și multe alte beneficii și instrumente pentru a avea o viață de cuplu fericită și sănătoasă. Așadar recomandăm tuturor cuplurilor o asemenea experiență spirituală sacră, revelatoare și vindecătoare.

Ralu & Dani R.traineri dezvoltare personalăJurnal de Cuplu


Nicoleta B.

Tantra a fost "intersecţia" din care am intrat pe drumul către mine cu adevărat. A venit cu conştientizări, cu deblocări, cu provocări în viaţa mea mult în afara zonei de confort, a deschis răni despre care nici nu ştiam că există acolo, dar care imi dictau acţiuni sau reacţii. Tantra este ca o plimbare pe aripile unui curcubeu, iar curcubeele sunt magice intotdeauna!

Nicoleta B.Baia Mare


Paul C.

Tantra pentru mine reprezintă o revelație, o conexiune cu mine și cu cei din jur, atât de profundă încât pare un vis! Acum, la 37 de ani, am început să înțeleg cu ajutorul minunatelor cursuri susținute de Tantra Movement sub îndrumarea lui Michal Marek Griks ce este cu adevărat sexualitatea sacră și ce norocoși suntem noi ca oameni, că ne putem bucura necondiționat de aceste energii, trăiri, stări de extaz și beatitudine.

Paul C.manager vânzări


Edith L.

Pe mine tantra m-a ajutat să găsesc drumul spre sufletul meu. M-a ajutat să-mi descarc bagajele din trecut, să-mi apreciez corpul, să dăruiesc și să primesc, să cer și să accept. Să mă iubesc și să iubesc. Să-mi ascult trupul și sufletul. Să cunosc oameni care ai fost ghizi spirituali și îngeri! Iubesc tantra! 

Edith L.freelancer

No comments:

Post a Comment