Saturday, May 7, 2016

All dimensions Tantra

fb: https://web.facebook.com/events/1318914301457573/ 

tantra is love

Vă invităm la cel de-al treilea nivel al cursurilor de Tantra, nivel în care intrăm mai profund în iubire, eliberare de condiționări și complexe, conexiune sacră, vindecare și extaz.

Modulul 1 al acestui curs conține următoarele workshopuri:
1. Iubește-te pe tine mai profund
2. Conexiune profundă cu ceilalți
3. Tantra Bioenergetică
4. Mandale sacre
5. Trezirea puternică a simțurilor

Pentru a putea crește și mai mult spiritual, sexual și în direcția iubirii reale, mergem să ne explorăm la nivele mai profunde. Intrăm mai adânc în iubire, eliberare, conexiune, vindecare și beatitudine sacră.

Sunteți pregătiți pentru asta?

Haideți să vedem…

  • Dacă îți controlezi cu succes mușchii PC;
  • Dacă ai trecut de la dependența de sex la sexualitatea sacră;
  • Dacă îți iubești corpul și ești mândru de goliciunea lui;
  • Dacă ești pregătit să îi respecți pe ceilalți și să îi susții în procesele lor;
  • Dacă ești deschis să renunți la controlul exercitat de minte (dar mintea rămâne totuși un prieten bun);
  • Dacă nu speri că va fi un gen de orgie atunci când citești aceste rânduri;
  • Dacă creșterea ta e în direcția eliberării totale, a iubirii necondiționate și a sexualității sacre

…Atunci poate ești pregătit(ă) pentru asta.

Dar gândește-te de două ori! Pentru tine și pentru întregul grup…

Intenția noastră este de a crea împreună experiențe sacre, în care toată lumea se simte în siguranță, dar în care ieșim cu toții din zonele noastre de confort în necunoscut și apoi ne simțim bine cu deciziile NOASTRE.

La început vom intra mai profund în anumite subiecte pe care le-am explorat deja la primele două nivele, apoi vom trece la explorarea unor alte dimensiuni, toate dimensiunile posibile pentru fiecare și pentru grup.

portret Michal

Cursul este susținut de Michal Kali Griks, instructorul școlii Tantra Movement România. Mai multe detalii despre el găsiți aici.

Acest eveniment este pentru cupluri sau pentru persoane care sunt dispuse să lucreze împreună, deci, dacă ești single și vrei să vii, anunță-ne din timp, pentru că va trebui să realizăm echilibrul (același număr de femei și bărbați). La acest curs pot participa doar persoane care au participat în trecut la cel puțin un curs organizat de Tantra Movement România.

Ia cu tine ulei de cocos, o eșarfă sau blindfold pentru legat la ochi, o oglindă cât de mare posibil și mâncare vegană pentru cele trei zile.

Cursul va avea loc în weekendul 13-15 mai 2016, la o cabană din apropierea Clujului (zona Mărgău-Răchițele). Înscrierile se fac până în data de 9 mai inclusiv. Costul cursului este de 400 lei pentru single și 700 de lei pentru cupluri, la care se adaugă costurile cu cazarea, în jurul sumei de 80 de lei.

Telefon pentru înscrieri: 0747751035, Ada

Confirmarea înscrierii se face prin plata unui avans de 150 de lei în contul RO39 RZBR 0000 0600 0455 1416, deschis la Banca Raiffeisen, titular cont Azap Ada Bianca, până la data de 9 mai.

Vă așteptăm cu mare drag

No comments:

Post a Comment