Tuesday, June 23, 2015

Nou pliant practic

PLZ check carefully the spellings because tomorrow I plan to order 5000 copies, so it would be shame if there would be some spelling mistakes. Multumim - Michal

Acest pliant îl poți oferi în dar pentru ziua persoanei iubite sau a unui prieten drag. Valoarea acestor informații poate fi cel mai frumos cadou primit vreodată.
Principalul scop al Școlii Tantra Movement este răspândirea iubirii necondiționate. Este cel mai important lucru în viața noastră și constituie cea mai mare putere de a face o schimbare pozitivă în lume. Pentru noi, sexualitatea este cea mai apropiată, mai intimă și mai frumoasă expresie a iubirii.
Obiectivul pliantelor noastre este mai mult decât simpla anunțare a evenimentelor noastre. De aceea, adăugăm câteva recomandări utile și chiar dacă nu ajungi la evenimentele noastre îți poți crește calitatea vieții tale și poți face schimbări care să conteze în viața ta pur si simplu prin încercarea exercițiilor propuse de noi.
 Câteva sfaturi de îmbunătățire a vieții tale (și a vieții celorlalți de asemenea)
1. Începe cu aprecierea și iubirea de sine – acesta e primul pas pentru a-i putea iubi pe ceilalți
2. Crește nivelul intimității – nu doar în pat ci în toată viața ta
3. Fă o prioritate din relațiile tale – cred că iubirea este cea mai importantă și pentru tine. Ține minte asta.
4. Mușchii PC (pelvieni): Antrenarea mușchilor PC, uneori numiți și „mușchii dragostei" este cea mai importantă, simplă dar și cea mai eficientă și benefică tehnică pe care oamenii o primesc la tantra. Sunt multe beneficii pentru sănătatea fizică și mentală dar și beneficii sexuale prin antrenarea acestor mușchi.
Următoarea dată când mergi la toaletă la fiecare inspirație oprește urina. Recunoaște clar care sunt mușchii pe care îi folosești. Aceștia sunt mușchii PC. Odată ce îi recunoști strânge și relaxează de 20 de ori, de trei ori pe zi. Ca orice antrenament, începe încet, gradual. În fiecare zi crește la 30, 40, 50....până vei reuși să exersezi timp de cel puțin 3 minute.
Continuă să exersezi. Așa cum observi antrenarea muschilor PC este discretă, nu este vizibilă și nu atrage atenția, și este perfectă pentru orice situație (fac asta chiar acum când scriu aceste rânduri emoticon smile ) Pun pariu că după o lună de exersare îmi vei fi recunoscător pentru această informație și încă nu am pierdut energia smile emoticon
5. Respirația: observă-ți respirația cât de des și de mult cu putință. Te va calma, detoxifia și energiza. Îți va crește nivelul de concentrare și de sănătate. Te va aduce aici și acum. Te va aduce la noi niveluri atât în viața intimă dar pe toate planurile vieții tale.
6. Mănâncă mai puțină carne și produse lactate și mănâncă mai multe fructe și legume, organice, locale, vegan, proaspete și bucură-te de ele cu deplină conștientizare!
7. Conectarea privirii: Privește în ochii celuilalt cu cât mai multă simpatie, energie frumoasă și iubire cât este comfortabil pentru voi doi. Prin asta, se face conexiunea sufletelor.
8. Îmbrățișarea care topește (opusul îmbrățisării Donald Duck) e momentul în care suntem în întregime conectați la nivelul copurilor noastre. Aceasta oferă o conexiune profundă.
9. Ambele exerciții când sunt făcute pentru mai mult de 30 de secunde pot facilita o deschidere profundă a noastră. Energia înseamnă echilibrare. Hormonii „fericiți" încep să lucreze pentru noi și procesul de vindecare începe de asemenea.
10. Comunicarea tantrică: o persoană doar vorbește iar cealaltă persoană doar ascultă iar apoi schimbăm rolurile. Persoana care vorbește, vorbește din inimă spunând ceea ce le trece prin minte în mod spontan, natural. Nu e nevoie să te gândești la consecințe, sau ce ar putea să creadă cealaltă persoană despre tine, etc. În acest exercițiu spui ceea ce îți vine.
Persoana care ascultă doar ascultă. Intenția este de a asculta pentru a înțelege și pentru a fi atent. Voi alegeți subiectele și fiecare are un timp egal (2-7 minute).
Aplicând aceste metode în viața de zi cu zi poți găsi mult mai ușor soluții decât prin certuri. Îți dai voie astfel nu doar să îți cunoști partenerul mai bine, ci chiar pe tine însuți.
Încearcă!
Un gram de exercițiu valorează mai mult decât 1000 de teorie...
Așa că folosește energia, nu o risipi, "use it, don't lose it" :)


Școala de Tantra te inițiază pe calea practicii și a stilului de viață tantric. Este calea experienței profunde, a abandonării conceptelor, al schimbului de energie și al conectării intime nu doar cu tine însuți. Lucrând pe toate planurile existenței tale îți extinde potențialul în profunzime spre cele mai înalte niveluri ale iubirii, spiritualității și extazului. Pentru a-ți împlini potențialul te susținem în toate deciziile tale, fie că vrei să mergi încet și sigur sau poate mai repede și mai intens. Este întotdeauna alegerea ta.
Iubire și Lumină

Vă oferim:

workshopuri pentru toți,
pentru relații,
cursuri de masaj,
Traininguri anuale pentru a deveni asistent profesional, maseur, profesor...
conferințe cu noi sau cu alți profesori,
*Sesiuni de Masaj privat single sau cupluri* coaching relații și viață
Do not hesitate to ask questions and to make contact
mgriks@gmail.com facebook.com/mgriks
Michal Marek Griks
info-spiritual.ro
tantramovement.blogspot.nl (eng/dutch)
http://tantraromania.blogspot.nl

No comments:

Post a Comment