Sunday, September 6, 2015

Ce este de facut dupa workshopul de tantra

Acest text este universal pentru Tantra Movement Romania dar valabil pentru toate grupurile. Bucura-te si inspira-te.

Workshop-ul si weekendul se incheie si deseori apar intrebarile: „Asta e tot? Trebuie sa astept inca o luna ca sa ma conectez cu oamenii cu care am impartasit atatea? Cum ramane cu energia? Ar trebui pur si simplu sa revin la viata mea normala? Cum ramane cu toata iubirea, conectarea prietenia impartasita in acele momente magice? Acum le lasam de o parte?" Din fericire exista intotdeauna si alte variante.

De asta am inceput Tantra Movement in primul rand. Pentru a pastra conexiunea, pentru a impartasi constant si continuu iubirea (consulta istoricul http://aktywnatantra.blogspot.nl/…/lucide-love-tantra-works… ). De-a lungul retreatului tantric din Romania am lucrat mult pe intimitate, energia iubirii, comunicare, contact si sexualitate sacra. Cateodata am impartasit cu oameni noi in viata noastra lucruri pe care nu le-am facut nici cu cei mai buni prieteni ai nostri sau chiar cu noi insine...
Cum sa pastrezi energia, sa nu o pierdem ci sa o folosim?
Iti amintesti desenul cu orgasmul in valuri? In acelasi fel in care urcam energia in sus , in acelasi fel putem transfera energia workshop-ului in viata noastra.
Cum?
Am cateva idei:
Sa pastram cat mai stransa legatura intre noi, oferindu-ne sustinerea reciproca in acest proces. E foarte recomandat sa organizam intalniri periodice in care sa ne conectam cu privirea, sa impartasim imbratisari calde, sa comunicam tantric, sa exersam, sa ne conectam etc.
Sa aducem aceste aspecte in viata noastra, la servici si in familie.
Aplica experienta si intelepciunea in ritualul tau zilnic de iubire, intimitate si in activitatile tale zilnice.
Sa aplicam in mod intuitiv schimbari in viata noastra care sa ne ajute sa pastram o energie inalta. Spre exemplu:
-Sa oferim imbratisari calde partenerului, prietenilor, familiei de fiecare data cand ii reintalnim
-Priveste in ochi mai des fara a mai fugi ;)
-Mananca mai putina carne sau deloc
-Recicleaza mai mult
-Cumpara mai putin, acceseaza-ti creativitatea si bucura-te de ceea ce ai deja
-etc, etc
Fa alegerile tale proprii, fa propriile schimbari
Foloseste puterea castigata de la workshop si foloseste valul vietii.
Am crezut ca schimbarea obiceiului de a adormi tarziu in noapte va fi de ajuns dar energia taberei tantrice din Romania este atat de puternica incat yoniversul ma impinge spre schimbari mult mai mari. Sunt pregatit sa CREEZ o COMUNITATE bazata pe iubire. Orice idei, sugestii, interese etc sunt foarte binevenite :)
Cat suntem la atelier simtim ca ne extindem iar cand ne intoarcem la „normal" putem avea senzatia de
a fi diferiti, de a nu ne mai potrivi circumstantelor.
Confruntarea cu adevarul nostru cel mai profund prin tantra poate duce la schimbari majore in noastra. Cateodata pare dificil sau dureros insa adevaratele schimbari se intampla inafara zonei de confort. Daca inca nu esti 1000% pregatit mai lucreaza la pregatirea ta altfel vei suferi consecintele stagnarii tale= blocaje sau un sut sanatos din partea universului in directia potrivita :)
Let it go! Let it be!
Renunta la rezistenta, lasa lucrurile sa se intample!
De obicei procesul de vindecare se intampla la workshop dar si dupa. Pot aparea stari de tristete, durere, frica, bucurie, senzatii fizice, amintiri etc. Orice ar fi nu le reprima ci cauta sa exprimi cat mai mult suportabil. Altfel le vei purta dupa tine toata viata sau pana la urmatorul moment de vindecare si o alta sansa de a le elibera. Observa, respira, tipa, plangi, razi, simte teama... simte si lasa-le sa plece de la tine. Traieste-le si elibereaza-te de ele. Odata pentru totdeauna! Daca nu aici, acum, atunci cand? Asa te vei simti mai liber, mai usor, mai fericit. Fara greutati inutile pe umerii tai!
Si iata o idee cadou din partea mea Tantra Movement School Romania Group Sa pastram grupul dinamic :) Invita-ti si implica-ti prietenii: https://www.facebook.com/groups/1485346635019318/"

Michal Marek Griks
http://tantramovement.blogspot.nl

No comments:

Post a Comment