Thursday, May 7, 2015

Viziunea Tantra Movement Romania

Viziunea noastra este:

– Sa impartasim iubire, sa fim iubire, sa facem dragoste …
– Ca sexualitatea sa fie una dintre cele mai apropiate, cele mai intime expresii ale iubirii. Din pacate nimeni nu ne-a invatat asa ceva…. Ne putem considera norocosi daca am primit cateva exemple pozitive de la parintii nostri… Iar aceasta ar trebui sa fie unul din cele mai importante lucruri in viata tuturor fiintelor umane!
Cum se poate ca acesta mare putere care este iubirea, aceasta energie imensa care exista in interiorul fiecaruia dintre noi, energia noastra sexuala, sa nu fie cunoscuta, sa nu fie folosita, ci reprimata ca fiind rusinoasa sau folosita adesea in mod gresit?
Cum se face ca uitam ca trupul nostru este SACRU?
Din fericire noi experimentam iubirea intr-un mod complet diferit. Sexualitatea noastra ne da putere, ne vindeca ranile si ne ridica la cele mai inalte nivele posibile din punct de vedere psihic, mental si spiritual. Ne intareste iubirea pana la cele mai profunde nivele si ne transpune in alte dimensiuni necunoscute inca pentru noi.
Tantra ne daruieste uneltele pentru a ne elibera, pentru a ne spori intimitatea in viata noastra si pentru a pune pasiune in orice lucru pe care-l infaptuim. Tantra ne ridica constiinta odata cu ridicarea constiintei planetei.
Simtim ca este necesar sa impartasim cu ceilalti aceasta experienta de dezvoltare continua pentru bunastarea , implinirea relatiilor, vindecarea ranilor din trecut in viata fiecaruia si a intregii omeniri.
Exista un motiv puternic pentru care acest secret ascuns de secole este dezvaluit acum noua tuturor. Nu rata sansa!……. Creaza-ti propria ta cale….sau alatura-te noua!

Cu ce ne ocupam noi?
-Tantra Movement Romania este o initiativa de a raspadi intelepciunea Tantrica a iubirii si a sexualitatii prin intermediul atelierelor, cursurilor, articolelor…………

Care este viziunea noastra?
-Sa raspandim cunoasterea tantrica
-Sa creem o miscare bazata pe iubire care sa ajute la transformarea acestei lumi
-Sa creem comunitati care sa poata trai mai libere si mai sanatoase.

Cum vom realiza asta?

-Cu Tine
…o sa-i implicam pe toti cei care simt la fel in acest proces de schimbare (A sosit timpul pentru tine sa faci un pas catre noi???)
-Prin impartasirea continua a experintelor noastre in cadrul scolii
-Prin publicarea a cat mai multor lucruri care pot fi de ajutor oricui in intelegerea cunoasterii tantrice.

Care sunt visele noastre viitoare?
-Sa construim locuri unde sa impartasim aceasta cunoastere.
-Sa creem comunitati
-Ca Tantra sa fie parte din viata fiecaruia; Ca fiecare persoana sa fie capabila sa folseasca muschiul PC (pubococigian) si sa integreze respiratia constienta in viata de zi cu zi; Ca astfel de lucruri sa fie predate in scoli; Ca intimitatea, iubirea, Tantra si sexualitatea sa nu mai fie considerate tabu, ci un subiect important in educatie.
-Ca toate problemele de orice natura sa fie rezolvate cu ajutorul cunoasterii tantrice.


Cum puteti contribui?
-In primul rand am vrea sa multumim celor care ati participat deja la cursurile noastre pentru sustinere. Fiecare atelier la care ati fost prezenti ne-a ajutat sa sustinem aceasta viziune a vietii traite in stilul tantric. Deci continuati!!!
-In al doilea rand, ganditi-va, simtiti, vedeti cum puteti sustine aceasta viziune a noastra in orice mod posibil, impartasind idei, neezitand sa puneti intrebari si….chiar sa o faceti! (Just do IT !!!); Transformati-va gandurile in idei si ideile in actiune! Creati iubire la toate nivelele posibile!
-Haideti sa o facem impreuna! Impreuna suntem mai puternici! Impreuna putem face mai mult! Impreuna vom avea succes!

Lubire si Lumina

No comments:

Post a Comment